Το happy end της απαγωγής νεαρής στη Λεμεσό- Της αγάπης τα καμώματα

«Της αγάπης τα καμώματα», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της όλης ιστορίας που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό, όταν 27χρονος νεαρός σύμφωνα με καταγγελία απήγαγε από το σπίτι της την 18χρονη πρώην κοπέλα του.

Τα γεγονότα εκτυλίχθησαν προχθές, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της 18χρονης νεαρής ο 27χρονος πρώην φίλος της, μπήκε στο σπίτι τους, την άρπαξε και τράπηκε  σε φυγή.  

Ο πατέρας την νεαρής κοπέλας, κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και μέλη της δύναμης είχαν επιστρατευτεί για εντοπισμό τους…

Όταν περιπολικό εντόπισε το όχημα του 27χρονου σε σταθμευμένο χώρο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, προσπάθησαν να τoν πείσουν να αφήσει ελεύθερη την 18χρονη να πάει στην οικία της, ωστόσο αρνήθηκε φωνάζοντας ότι έχει αισθήματα για αυτήν παρά τις συνεχείς προτροπές των αστυνομικών, ενώ επιστρατευτήκαν διαπραγματευτές της δύναμης.

Μετά από λίγες ώρες οι διαπραγματευτές έπεισαν τον νεαρό να αφήσει ελεύθερη την 18χρονη, ενώ, ο ίδιος φόρεσε χειροπέδες και οδηγήθηκε στον τμήμα.

Εκεί παραδέχθηκε την απαγωγή αλλά η 18χρονη δεν θέλησε να προβεί σε καταγγελία εναντίον του, ενώ ανέφερε πως και η ίδια νιώθει αισθήματα για αυτόν και θα ήθελε να μείνει μαζί του.

Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος  χωρίς να κατηγορηθεί για την υπόθεση και η ιστορία είχε happy end….
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης