Ο Τσίπρας εκνεύρισε τον Ερντογάν, αποκαλύπτει η Βατάν

Ότι εκνεύρισε τον Ερντογάν ο Τσίπρας, γράφει η εφημερίδα «Βατάν» στο πρωτοσέλιδό της αναφερόμενη στην ελληνική καταγγελία στο ΝΑΤΟ ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη είναι όμηροι.

Η εφημερίδα με τίτλο «Καταγγελία που εκνεύρισε», γράφει ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας εκνευρισμένος απάντησε στην καταγγελία του πρωθυπουργού της Ελλάδας ρωτώντας «ποιος παρέχει άσυλο σε πραξικοπηματίες;», συνδέοντας έτσι έμμεσα την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

Η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν αποτελεί θέμα και σε άλλο πρωτοσέλιδο του σημερινού τουρκικού Τύπου: Η εφημερίδα «Milliyet» αναφέρεται στη συνάντηση με τον τίτλο «Παράπονα στον Τσίπρα για τη FETO» (Οργάνωση του Γκιουλέν). Και εστιάζει στο ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας μετάφερε στο πρωθυπουργό της Ελλάδας τις ανησυχίες του για την παροχή ασύλου σε μέλη της οργάνωσης.

Τηλεοπτικά μέσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση με αναφορές στη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν ήταν και η πιο εύκολη συνάντηση, ενώ σημειώθηκε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα των διμερών σχέσεων και το Κυπριακό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών