Χολωμένος με τις συντεχνίες ο Χαμπιαούρης-«Τι άλλο θέλουν αυτοί οι άνθρωποι;»

Χολωμένος από τη συνολική στάση που τηρούν οι συντεχνίες των εκπαιδευτικών έναντι των προσπαθειών της Κυβέρνησης για εξορθολογισμό του τομέα της Παιδείας, εμφανίστηκε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Χαμπιαούρης, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας.
 
Ο Κώστας Χαμπιαούρης επανέλαβε την πρόσκλησή του προς τις συντεχνίες για διάλογο, υποστηρίζοντας πως και κατά τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, κάλεσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να μεταβούν στο γραφείο του, αλλά δεν το έπραξαν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγαν στο Υπουργείο, δεν θέλησαν να δουν τον Χαμπιαούρη οι εκπαιδευτικοί

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι έδωσε οδηγίες στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς στο Υπουργείο Παιδείας να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και πως όποιος το έπραττε θα υπόκειτο σε πειθαρχική έρευνα.
 
Ο Υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για επί σκοπού στοχευμένη παραπληροφόρηση που γίνεται, για να δημιουργείται ένταση, από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔ.
 
Κληθείς να σχολιάσει την αξίωση των συνδικαλιστικών για παραίτησή του, διαμήνυσε ότι δεν είναι οι συνδικαλιστές που τον έχουν διορίσει. «Και να σταματήσουν πλέον οι συνδικαλιστικές να κάνουν εκπαιδευτική πολιτική», υπογράμμισε.
 
Προβαίνοντας σε επεξήγηση των προτάσεων του για εξορθολογισμό του τομέα της εκπαίδευσης, ο Κώστας Χαμπιαούρης επανέλαβε την ετοιμότητά του για διάλογο και διερωτήθηκε: «Ε τι  άλλο θέλουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν κατάλαβα…»  
 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές στην Τουρκία-Άγνωστη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για δεκάδες εμπρησμούς
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου
Μπούκαρε σε περίπτερο, επιτέθηκε στον υπάλληλο και έφυγε με την ταμειακή μηχανή
Συνελήφθη 18χρονος για την άγρια επίθεση σε 17χρονο στην Αγία Νάπα
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 41χρονου στους Άγιους Ομολογητές
Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για... DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές