Mediterranean Hospital: Έκπτωση σε συνταξιούχους και ασθενείς με χρόνιες παθήσεις

Mediterranean Hospital: Έκπτωση σε συνταξιούχους και ασθενείς με χρόνιες παθήσεις 
 
Το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τους ανθρώπους του Mediterranean Hospital της Λεμεσού αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του νοσοκομείου, προσφέρεται
30% έκπτωση σε υπηρεσίες του για συνταξιούχους και συμπολίτες μας που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.  
 
Με γνώμονα τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χρόνιοι ασθενείς, οι μειωμένες τιμές ισχύουν για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Κλινικό Εργαστήριο, το Ακτινολογικό Τμήμα και τα νοσήλια. Στόχος της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας είναι να γίνουν οι υπηρεσίες του Mediterranean Hospital ακόμα πιο προσιτές προς ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, ώστε να έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται.
 
Αναφερόμενος στην παραπάνω ενέργεια, ο Γενικός Διευθυντής του Mediterranean Hospital Νότης Ζαννέτος δήλωσε: «Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας. Ευχόμαστε με αυτή μας την κίνηση να διευκολύνουμε πραγματικά συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε “Από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο” με όποιον τρόπο μπορούμε».
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 25 200 147.
 

 

Δειτε Επισης

Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από Βουλή κατά του νομοσχεδίου για διαδηλώσεις
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις