Οι  μαθητές στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

Οι Επαρχιακές Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών (Ε.Σ.Ε.Μ.) Λευκωσίας – Κερύνειας, Λάρνακας και Αμμοχώστου στηρίζουν την κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί αύριο Παρασκευή για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους απέναντι στον "αυταρχισμό" - όπως αναφέρουν- του Υπουργείου Παιδείας.

Δυστυχώς, αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ε.Σ.Ε.Μ., το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις και να τις ανακοινώνει χωρίς να έρχεται σε διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς είτε το θέμα αφορά τους μαθητές είτε αφορά τους εκπαιδευτικούς.

"Σε αυτό το πλαίσιο ως ΕΣΕΜ καλούμε όλους τους μαθητές να στηρίξουν την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου με προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΠΟΕΔ η ώρα 9:30. Τέλος καλούμε όλους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς σε κοινό μέτωπο ενάντια στις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης Αναστασιάδη που διαλύουν το δημόσιο σχολείο", καταλήγει η ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πού είναι ο Χαμενεΐ;-Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν μετακινείται από καταφύγιο σε καταφύγιο
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 5,800,000 ευρώ του Τζόκερ
Η ΑΗΚ ανακοίνωσε νέες περιοχές εγκατάστασης έξυπνων μετρητών
Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα