Θέλει να επιστρέψει τάχιστα στο καθήκον ο αστυφύλακας που πυροβολήθηκε από τον Μούζο

Ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ισραήλ, όπου νοσηλευόταν μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος, επέστρεψε στην Κύπρο, την περασμένη Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2018, ο Ειδικός Αστυφύλακας Γιώργος Γεωργίου.
 
Ο Ειδικός Αστυφύλακας επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, το Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
 
Ο Γιώργος Γεωργίου εξέφρασε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, αλλά και προς το σύνολο του Αστυνομικού Σώματος που από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν στον δύσκολο αγώνα για να αποκατασταθεί η υγεία του. Παράλληλα, εξέφρασε εκ νέου, την επιθυμία του να επιστρέψει τάχιστα στο καθήκον.
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας αφού τον καλωσόρισε στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι ο Γεωργίου, με την πράξη του τίμησε τη στολή του, εξύψωσε το ηθικό των Αστυνομικών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
 

Δειτε Επισης

Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Προφυλακιστέος ο 50χρονος οδηγός ταξί για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας
Δριμεία επίθεση Φαίδωνα σε Τυχικό-«Τραγικά ανεπαρκής, έκανε κακοδιοίκηση»
Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin και επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000
Στην αντεπίθεση το Χάρβαρντ-Mηνύει την κυβέρνηση Τραμπ για την απαγόρευση εγγραφής ξένων φοιτητών
Όλα εντάξει με τις υποψηφιότητες Αναστασίου και Διομήδους-«Δεδομένο το κάλεσμα στους αποστασιοποιημένους»
Πλακώθηκαν και για το SAFE Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ-Αλληλοκατηγορίες για επικίνδυνες εξελίξεις και… αδιάβαστους