Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τους παίκτες που αποχωρούν

Με ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πώς δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.
 
Η ανακοίνωση:
«Ως γραφείο τύπου ΑΠΟΕΛ και επειδή διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά, τα δημοσιεύματα περί του θέματος, “ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;», βρίσκονται σε έξαρση (λες και είναι στο μυαλό του προπονητή) επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί.
Απευθυνόμαστε με συνέπεια προς τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα για να του υπενθυμίσουμε ότι μέσα από τις επίσημες θέσεις που εκφράστηκαν ΠΟΤΕ δεν αναφερθήκαμε σε ονόματα ποδοσφαιριστών. Αναφέραμε ότι όλοι θα βρεθούν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή, τις δυνατότητες τους. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν δεν έχει παρθεί. Σε αντίθεση με τα όποια δημοσιεύματα αναφέρονταν σε λίστες ποδοσφαιριστών και σε ειλημμένες αποφάσεις πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ίδιο διακρίνουμε να συμβαίνει και τώρα. Αναφορές στο ότι ο προπονητής αλλάξε γνώμη, άλλοι ήταν «φευγάτοι» και μένουν άλλοι ήταν «σίγουροι» και φεύγουν. Χωρίς καμία συνέπεια για τις ανακρίβειες που γράφονταν προηγουμένως. Ενημερώνουμε λοιπόν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ επίσημα ότι ο προπονητής θα ενημερώσει την διοίκηση για τις σκέψεις και αποφάσεις του σε ότι αφορά στην Ευρωπαϊκή λίστα για τον Ά προκριματικό γύρο του UCL, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα. Ας μπει ένα τέλος σε αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει εδώ και ένα μήνα όπου η μη «επιβεβαίωση» αναφέρεται ως «ανατροπή» κτλ κτλ. Καλή Κυριακή»
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Βιαζόταν από τη μητέρα του υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι παιδί του
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση για τον Ιμάμογλου στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης
Ένας 47χρονος κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τουλάχιστον 17 γυναίκες στη Γαλλία παριστάνοντας τον υπνοθεραπευτή
Αντιμέτωπες με την φρίκη αλλά και τον κοινωνικό στιγματισμό οι γυναίκες θύματα σεξουαλικής βίας του 1974
Κανένα νέο εύρημα την Πέμπτη στην έρευνα διάσωσης στο Κάβο Γκρέκο
Ευκαιρία συνεργασίας ΕΕ και ΗΕ το Κυπριακό, είπε στο Συμβούλιο ο ΠτΔ-Προτεραιότητα για Γκουτέρες
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»
Δεν αποκλείει μελλοντική αύξηση χορηγίας προς τους Δήμους το Υπουργείο Εσωτερικών
Το 17,1% του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχιας ή κοινωνικού αποκλεισμού το 2024
Δημιουργούνται ζώνες με όριο ταχύτητας τα 30km εντός των πόλεων-Εξετάζεται και αύξηση των προστίμων