powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Ο Καρλάο να σεβαστεί τα δικαιώματα του συλλόγου» - Η κρούση για Κούσουλο

Προφορική πρόταση για να παραχωρήσει τον Καρλάο έχει ενώπιον της η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας. Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό δείχνει ενδιαφέρον η Μπελενένσες, με τον ίδιο να επιθυμεί να συνεχίσει στην πορτογαλική ομάδα.
 
Μιλώντας στον Active ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Γιάννος Χρυσοστόμου, είπε για το θέμα του Καρλάο: «Έχει μια έρθει προφορική πρόταση. Εξετάζουμε τα δεδομένα. Σεβαστή η απόφαση του παίκτη να θέλει να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους, όμως και ο παίκτης πρέπει να σεβαστεί και τα δικαιώματα του συλλόγου. Να περιμένουμε ακόμη λίγες ημέρες. Θα προσπαθήσουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα θα δούμε και την ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης».
 
Απάντησε, επίσης, για τη φημολογία για τον Γιάννη Κούσουλο. «Τίποτα το επίσημο. Φημολογία. Διάφορες ερωτήσεις εάν είναι διαθέσιμος» σημείωσε.
;