«Από τη στιγμή που με ήθελε η Λας Πάλμας, σταμάτησα αμέσως με τον ΑΠΟΕΛ»

Ο Ναουζέτ Πέρεθ παρουσιάστηκε σήμερα (08/06) από την Λας Πάλμας Ισπανίας. Σε δηλώσεις υποστήριξε ότι σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ μετά το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας. 

«Από την στιγμή που η Λας Πάλμας με ήθελε σταμάτησα αμέσως τις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αφού εκεί ήξεραν ότι το όνειρο μου ήταν να φορέσω την φανέλα της ομάδας μου. Η Λας Πάλμας με αγάπησε και ήθελα να είμαι εδώ. Ο Ραούλ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, και έχουμε μια εξαιρετική σχέση και φιλία. Ελπίζω η ομάδα να μην έχει αμφιβολίες για εμάς».

Για την ρήτρα του συμβολαίου του:

«Υπάρχουν όροι στο συμβόλαιό μου τους οποίους έχω αποδεχτεί με χαρά αφού όπως είπα θέλω να είμαι εδώ στην ομάδα»

Την επιθυμία του να επιστρέψει:

«Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και το όνειρό μου ήταν να είμαι εδώ. Όσο περνάει ο χρόνος η ελπίδα χάνεται, αλλα ποτέ δεν χάνεται ολόκληρη. Και αυτό το λέω, όχι γιατί είμαι ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας, αλλά επειδή είμαι ερασιτέχνης προερχόμενος από την Λας Πάλμας. Ειμαι πολύ χαρούμενος που φοράω την φανέλα αυτή ξανά».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πορεία και επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης μετά τη σύλληψη του Ιμάμογλου
Η ανάγνωση του ΕΛΑΜ για την άτυπη πενταμερή-Καταγγέλλουν Αννίτα πως ζήτησε αποδοχή θετικής ψήφου των Τ/κ
Πρόταση Νόμου για υποχρεωτική εγκατάσταση αποθηκευτικών συστημάτων στα έργα ΑΠΕ κατέθεσε ο Γιακουμής
Οι Αντιπρόσωποι των Θρησκευτικών Ομάδων της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Μισοκαμένο» το Νομοσχέδιο για τις λαμπρατζιές, διαφωνίες για την εφαρμογή του-«Σενάριο επιστημονικής φαντασίας»
Δύο νέα κρούσματα ιλαράς σε βρέφη-Νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο
Θετικός για διορισμό Ολγκίν ο Τατάρ-Δείχνει Γκουτέρες ως εισηγητή για άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων
Στην αντεπίθεση η Κυβέρνηση για καταγγελλόμενα pushback-«Η θέση μας προς την Αστυνομία είναι να μην γίνονται»
Σήκωσε το γάντι το ΥΠΕΣ για το «ΚτίΖΩ»-«Η καθυστέρηση οφείλεται σε νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται»
Η διαφορετική ανάγνωση της άτυπης συνάντησης-«Ουδέτερο αποτέλεσμα το οποίο δίνει ανάσα στη διαδικασία»