Άρχισε η μάστιγα των laughing gas - Δύο συλλήψεις στην Αγία Νάπα

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις χθες το απόγευμα και το βράδυ, δύο κοπέλες να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 19χρονη να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), εννιά αχρησιμοποίητες αμπούλες, μία χρησιμοποιημένη, 25 άδεια μπαλόνια, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. Η 19χρονη είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστρια μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέριο.
 
 Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 19χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
 Στη δεύτερη περίπτωση, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν γύρω στις 11 το βράδυ, σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 21χρονη να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Συγκεκριμένα, η 21χρονη θεάθηκε να πωλεί σε τουρίστα ένα μπαλόνι το οποίο περιείχε υποξείδιο του αζώτου.
 
Στην κατοχή της εντοπίστηκε μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), δεκαεπτά αχρησιμοποίητες αμπούλες, μία χρησιμοποιημένη, 13 άδεια μπαλόνια καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. 
 
Η 21χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.
 

Δειτε Επισης

Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους