ΕΝΠ: Τι παίζει με την επιστροφή Άλεξ Ντα Σίλβα

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην ΕΝΠ αναμένεται να ανακοινωθεί εντός  της ημέρας. Στην Ένωση κρατούν χαμηλό προφίλ και προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλό ρόστερ για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία του χρόνου. 

Δηλώσεις για τα θέματα που αφορούν την ομάδα παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Άλεξ Ντα Σίλβα. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα θα ανακοινωθεί. Τα πάντα παίρνουν τον δρόμο τους. Η ήσυχη γραμμή που κρατάμε είναι προς όφελος μας. Πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχουμε τα πολλά χρήματα»
 
Για τον προγραμματισμό: «Ο Πρόεδρος μαζί με τον προπονητή τρέχουν όλες τις διαδικασίες. Προσπαθούμε να φέρουμε στην Κύπρο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά»
 
Για το ρόστερ της περσινής σεζόν: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α’ κατηγορία. Η βασική διαφορά όμως που υπάρχει είναι πως η ομάδα αγωνιζόταν φουλ επιθετικά, κρατούσε τη μπάλα και ήταν μόνιμα μπροστά. Τώρα τα πράγματα στην Α’ κατηγορία είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε η μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να παίζουμε φουλ επιθετικά. Γι’ αυτό κάποιοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν»
 
Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μην είναι έκπληξη ότι έρχεται. Μακάρι στο μέλλον να καταφέρουμε να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κρούση προς τον Άλεξ αλλά μακάρι να μπορούμε να φέρνουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο μέλλον»
 
Για τον Κολοκούδια και τον Κούλη Παύλου: «Ο Γιώργος και ο Κούλης Παύλου είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό το γεγονός πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είναι εξαιρετικό παιδί και επαγγελματίας»
 

Δειτε Επισης

Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου
«Με το διπλοκάμπινο και τα παιδιά που ήρθαν σώσαμε πολλά σπίτια»-Στο Σούνι-Ζανατζιά το μεγαλύτερο πλήγμα
Παρατηρούνται αναζωπυρώσεις στη Λεμεσό, στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης-Ετοιμάζεται η έκθεση γεγονότων
«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»