Η πρόταση σε Πρέσλι και οι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων

Η Πάφος FC θα ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την επέκταση συνεργασίας με τον Στίβεν Πρέσλι. Στην παφιακή ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά του Σκωτσέζου προπονητή την περσινή χρονιά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο γι’ αυτό και του έγινε άμεσα πρόταση ανανέωσης.  
 
Ο Στίβεν Πρέσλι σε συνεργασία με την επιτροπή προγραμματισμού βρίσκονται σε συνεννόηση για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.
 
Η Πάφος FC βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Βρετανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Θα απομείνουν πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, πέντε με έξι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα κτιστεί η ομάδα για φέτος .
 
Όσο αφορά το πρόγραμμα προετοιμασίας, θα γίνει σε Λετονία, Σλοβενία και Αυστρία. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.
 
«Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει ήδη για την φετινή χρονιά. Σίγουρα μας ενδιαφέρουν περιπτώσεις από την Κύπρο και Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε καλούς ποδοσφαιριστές» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Πάφος FC Πολύβιου Παλιούρα στον Super-Sport FM 104.0 σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
 
Ένα άλλο σημαντικό θέμα για την ομάδα της Πάφου είναι η Γενική Συνέλευση στην οποία θα ψηφιστεί και η προεδρία του σωματείου. Έχει οριστεί για την Πέμπτη (7/6). Για την ώρα μόνο ο κύριος Σεργκέι Λομάκιν έχει επίσημα υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Πάφος FC. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον της Πάφου για να βοηθήσουν όλοι μαζί την ομάδα να πετύχει.
 

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)