Στροφή για Λαβόρδε στην Ανόρθωση

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας. Μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας στην Βουλγαρία, την μεταγραφή Κωνσταντίνου Σωτηρίου και την… στροφή στο θέμα Λαβόρδε.

Ουσιαστικά, πλέον ο Κολομβιανός μέσος δεν είναι η μοναδική επιλογή των ιθυνόντων της Ανόρθωσης που κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Αναλυτικά:

Για το κλίμα της Βουλγαρίας: «Είναι χαμηλές οι θερμοκρασίες και υπάρχει βροχόπτωση. Δεν είναι κάτι που ανησυχεί τους ποδοσφαιριστές ούτε τους χαλά. Απολαμβάνουν την προετοιμασία. Η πρωινή προπόνηση είναι σε εξέλιξη».

Για το φιλικό με Μπερόε: «Είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά απέναντι στην Μπερόε εκεί που αγωνίζεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Μπανταλόσκι. Υπάρχει φιλικό την Δεύτερα αλλά το φιλικό το σημερινό θα γίνει το απόγευμα, θα δοκιμάσει και ο προπονητής διάφορα για να δει σχήματα και τα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς. Ανακοινώσαμε το χθεσινό φιλικό, εφόσον κλείσουμε τις λεπτομέρειες και για άλλα παιχνίδια θα το ανακοινώσουμε. Να πούμε ότι τα φιλικά παιγνίδια θα γίνονται σε γήπεδα στο Μπάνσκο γιατί έρχονται και φίλοι της ομάδας να τα δουν. Αγωνιούν να δουν τους ποδοσφαιριστές για αυτό είναι μεγάλο το ενδιαφέρον».

Για Εγγλέζου και Αρτυματά: «Ο Εγγλέζου είναι στο Ισραήλ όπου ακολουθεί τη δίκη του θεραπεία. Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο θα είναι δύσκολο να προλάβει τα πρώτα ματς. Ο Αρτυματάς συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί το πρόβλημα στον ώμο. Αποφεύγει αρκετά κομμάτια της προπόνησης με μονομαχίες αλλά είναι αρκετά καλά σε φυσική κατάσταση και συμμετέχει στα περισσότερα κομμάτια της προπόνησης».

Για τον Σωτηρίου: Σήμερα πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά προπόνηση. Ακολουθεί το πρόγραμμα που ακολουθούν οι υπόλοιποι. Δουλεύει για να γνωρίσει και τι θέλει ο προπονητής, χρειάζεται λίγο χρόνο για να ενσωματωθεί με την ομάδα».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο Πρόεδρος με τον προπονητή αξιολογούν αριθμό παικτών αριστερών επιθετικών και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ή ανακοινώσιμο. Προσπαθεί η τεχνική ηγεσία να βρει ένα ποδοσφαιριστή που να δίνει αυτά που θέλουμε».

Για την εκδήλωση ανήμερα των 60 ετών από την ανατίναξη του Σωματείου στην Αμμόχωστο: «Το πνεύμα της Ανόρθωσης δεν καταστρέφεται δεν πέφτει, ως φοίνιξ αενάως αναγεννάται. Δυστυχώς εμείς θα απουσιάζουμε αλλά καλώ τον κόσμο να πάει».

Για τον Λαβόρδρε: «Αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών όπως έχω πει».

Δειτε Επισης

Ψάχνουν λύσεις για τη λειψυδρία-Αφαλατώσεις και ανακύκλωση νερού ανάμεσα στα μέτρα για τους αγρότες
Η νομοθεσία υπάρχει για τη χρήση σκούτερ, αλλά υπολείπονται οι υποδομές-«Έλλειψη ολοκληρωμένης πολιτικής»
«Έλεγα στην καρδιά μου ‘μην με προδώσεις’… Ζούσαμε πράγματα απίστευτα, δεν τα χωρούσε ο νους»
Το κέντρο που παρέχει θεραπείες στα παιδιά από το 1957… «Είναι ευλογία η δουλειά που κάνουμε»
Η χώρα του «ως πάρατζει», οι ενέργειες κατόπιν επικρίσεων και η ατιμωρησία
Δεν αποφάσισαν για έφεση ακόμη οι μοναχοί-Ανησυχία ακόμη και για αύξηση της ποινής
Στο τρίγωνο Λονδίνου-Νέας Υόρκης-Βρυξελλών μεταφέρεται άμεσα και έμμεσα το Κυπριακό
Η έκπληξη Φον ντερ Λάιεν στον ΠτΔ, οι θερμοί εναγκαλισμοί και το παραστράτημα Χριστοδουλίδη
Συντονισμός ομάδας Κυπριακού ενόψει Νέας Υόρκης-«Εποικοδομητικό και γόνιμο πνεύμα»
Βίντεο από drone δείχνει την καταστροφή από τον τυφώνα Milton στη Φλόριντα-Συγκλονιστικές επιχειρήσεις διάσωσης