Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 33χρονος κατηγορούμενος για κατοχή εκρηκτικών υλών στην Πάφο

Υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 30.7.2018 θα παραμείνει ο 33χρονος για την υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών.
 
Ο 33χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της παρουσίας του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
 
Ο 33χρονος αντιμετωπίζει 10 συνολικά κατηγορίες με σοβαρότερες την παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου κατηγορίας Δ’ και εκρηκτικών υλών που επισύρουν όπως αναφέρθηκε ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνια.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του  33χρονου  για κατοχή εκρηκτικών υλών στις 20 Ιουνίου του 2018.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 14:20 της 20ης Ιουνίου στην Πάφο στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στο όχημα του 33χρονου που ανακόπηκε για έλεγχο, βρέθηκε ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μια μεταλλική σωλήνα γεμάτη πυρίτιδα.
 
Ανακρινόμενος ο 33χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις προς διαλεύκανση της υπόθεσης.
 
ΠΗΓH: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανατρέπουν την κατάσταση τα σωματεία για τις οφειλές-Αγωνία για τις τελικές αποφάσεις με φόντο τα κριτήρια
Ενώνουν τα κομμάτια του παζλ για την τραγωδία στην Πάφο-Δεν φαίνεται να εξαναγκάστηκε να εισέπνευσε γκαζάκι ο 17χρονος
Ζυμώσεις για εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής στην ΕΔΕΚ-Αναμένονται εξαγγελίες από Μορφάκη και Χαννίδη
Η ακουστική αναπηρία δεν θεωρείται μόνιμη για τα ιατροσυμβούλια-Σωρεία καταγγελιών σε ΚΥΣΟΑ
Το τουρκικό λιμάνι, οι κυπρογενείς υποχρεώσεις και η αναζήτηση προόδου μέσω Ευρωτουρκικών
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Στο μυαλό του Πούτιν-Γιατί ανακοίνωσε τώρα την εκεχειρία των τριών ημερών
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Πώς περνούν οι καρδινάλιοι τις ημέρες τους πριν το Κονκλάβιο-Τα λικέρ από το μίνι μπαρ και τα κόλπα
Η εξήγηση πίσω από το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που προκάλεσε μπλάκ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία