Οι φυλακισμένοι σε ρόλο Survivors για να δουν την οικογένεια τους (pics)

Μια ξεχωριστή και συνάμα ιδιαίτερη μέρα είχαν οι κρατούμενοι τον Κεντρκών Φυλακών, οι οποίοι έπαιξαν Survivor στο γήπεδο των Φυλακών.
Οι κρατούμενοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απεξάρτησης «ΔΑΝΑΗ» χωρίστηκαν σε ομάδες των πέντε ατόμων και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν ένα έπαθλο που σίγουρα, τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να διαγωνιστούν.
Όπως τους ανακοινώθηκε από τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα μπορέσουν να καλέσουν την οικογένεια τους στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Φυλακών για να γευματίσουν μαζί με φαγητό της επιλογής τους.
Με το πέρας της εκδήλωσης η Διευθύντρια των Φυλακών συνεχάρη άπαντες για την άψογη εκδήλωση και έκανε ειδική αναφορά στη μάχη που δινεται από το Τμήμα Φυλακών ενάντια στα ναρκωτικά. Η Άννα Αριστοτέλους εξήγησε ότι η μάχη ενάντια στα ναρκωτικά είναι κοινή και δίνεται μαζί με τους κρατούμενους.
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, φιναλίστ του περσινού Survivor ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όταν πέσουμε πρέπει να σηκωθούμε.» Τόνισε ακόμα ότι τις ώρες που βρισκόταν στις Φυλακές γνώρισε εξαιρετικούς ανθρώπους και τους συμβούλεψε να πιστεύουν στον ευατό τους.

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος