Ατρόμητη ιδιοκτήτρια – Απώθησε με σφουγγαρίστρα επίδοξο ληστή περιπτέρου στην Πάφο

Σε ατρόμητη ιδιοκτήτρια έπεσε επίδοξος ληστής περιπτέρου μετά τα μεσάνυκτα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστος άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε εντός περιπτέρου στην Πάφο και υπό την απειλή μαχαιριού, ζήτησε από την 56χρονη ιδιοκτήτρια, χρήματα.

Η 56χρονη προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη, ενώ αυτός της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο χέρι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός. 

Αμέσως μετά, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν την 56χρονη η οποία τους ενημέρωσε για το περιστατικό. 

Τα μέλη της Αστυνομίας μετά από εξετάσεις που διενήργησαν στην περιοχή, εντόπισαν πρόσωπο ηλικίας 26 ετών σε παρακείμενο δρόμο, το οποίο φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. 

Στη συνέχεια, ο ύποπτος υπέδειξε παρακείμενο χωράφι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι αθλητικές φόρμες που φορούσε, η κουκούλα, τα γάντια και το μαχαίρι που κρατούσε, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Όπως είπε ο 26χρονος στου αστυνομικους ήταν σε απόγνωση καθώς είναι εθισμένος στο τζόγο και είχε χάσει όλα του τα χρήματα.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Αργότερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο και διέταξε την πενθήμερη κράτησή του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δειτε Επισης

Καθαρά τα δείγματα Δήμου Λεμεσού και Κουρίου στο Lady’s Mile-«Εξαιρετικά τα νερά κολύμβησης»
Iδιαίτερα σημαντική η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Στάρμερ στο Λονδίνο
Προκαλεί και από την Άτυπη Σύνοδο ΟΤΚ ο Ερντογάν-«Ένας τουρκογενής κόσμος χωρίς την ''τδβκ'' είναι ελλιπής»
Ε. Θεοχάρους: Πολλαπλό και πολυδαίδαλο το έργο Εθελοντών Γιατρών Κύπρου
Άνω κάτω ξανά το πολιτικό σκηνικό με τις αναφορές Οδυσσέα-Περνά την πόρτα του Αρχηγείου για κατάθεση
Συγκλονίζει η κατάθεση της παιδιάτρου για την κακοποίηση των δύο παιδιών-Χτυπούσε μητέρα και κόρη ο πατέρας
Ζητούν από την 88χρονη γιαγιά Μαρία να πληρώνει ενοίκιο για σπίτι που αγόρασε αλλιώς θα της κάνουν έξωση
Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων που εμπλέκονται ο Δημητριάδης και άλλα πρόσωπα
Ζητά διερεύνηση ισχυρισμών Οδυσσέα το Ανώτατο-«Δεν κατάλαβα ποιο είναι το ποινικό αδίκημα, μπορεί να πουν το είδαν όνειρο»
Αύξηση στη τιμή του φρέσκου κρέατος, των βρεφικών τροφών και του καφέ-Πού καταγραφήκαν μειώσεις