«Μίλησε» η νεκροτομή για τον άτυχο Ζαχαρία – Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 38χρονου Ζαχαρία Ευριπίδου από τη Λεμεσό, σύζυγο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, διενεργήθηκε το πρωί από την ιατροδιαστκή Ελένη Αντωνίου.
 
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία τροχαίου καθώς ο άτυχος πατέρας χτύπησε στο κεφάλι όταν εκτινάχθηκε από το όχημα του και σύρθηκε στην άσφαλτο, αφού δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.
Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών γύρω στις 6 και 40 το πρωί.
 
Τα μοιραία λάθη του πατέρα, του στοίχισαν τη ζωή αφού δεν έφερε ούτε ζώνη ασφαλείας ενώ είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα, γεγονός που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την τρελή πορεία του οχήματος του. 
 
Το όχημα του 38χρονου στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά του, ένα αγοράκι 6 ετών και ένα κοριτσάκι 9 ετών, συγκρούστηκε στο καθρεφτάκι με δεύτερο όχημα και στη συνέχεια ανατράπηκε αλλεπάλληλες φορές. 
 
Όσον αφορά τα δυο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο Μακάριο Νοσοκομείο για εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Και τα δύο παιδιά που κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος έφεραν τις ζώνες ασφαλείας τους.

Δειτε Επισης

Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Σοκαριστικό βίντεο από την πρόσκρουση ιστιοφόρου στη γέφυρα του Μπρούκλιν-Ναύτες κρέμονταν από τα κατάρτια
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την τρίτη η απόφαση
Ξεκινά διαδικασίες επίσημης ίδρυσης κόμματος ο Οδυσσέας-Πρώτος σταθμός οι βουλευτικές, δεύτερος οι Προεδρικές
Οι νέες περιοχές στη Λάρνακα που θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές
Στο Υπουργικό η πρόταση για το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών-«Δεν έχουμε άλλο χρόνο»
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Νέα προβλήματα με το λογισμικό του ΓεΣΥ το πρωί της Δευτέρας