Με ήττα αρχίζει το «χτίσιμο» ο Απόλλωνας

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλωνας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους, από τη Λασκ Λιντζ. Οι Αυστριακοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5', ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 26'. 

Η ομάδα της Λεμεσού, το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 60' μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Πολίτσι.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή που είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, είχε την ευκαιρία να δει και για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Κέβιν Μπρου, ο οποίος είναι και η μοναδική μεταγραφή, όπως επίσης και τον Ανδρέα Καρώ που ήταν δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα. 

Η ενδεκάδα του Σωφρόνη Αυγουστή στο α' μέρος:

Κίσσα, Ζοάο, Καρώ, Ρομπέρζ, Παπαμιχαήλ, Κέβιν Μπρου, Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Πίττας, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα.

...και στο β' μέρος:

Κίσσα, Στυλιανού, Λεωνίδας, Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι, Παπουλής, Πολίτσι, Σαρδινέρο, Ζελάγια και Χάμπος.

Δειτε Επισης

Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
«Η Κριμαία είναι Ουκρανική»-Η απάντηση Ζελένσκι στο σχέδιο Τραμπ που δίνει τη χερσόνησο στη Ρωσία
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι επιχειρεί να «σπείρει διχόνοια» ανάμεσα σε Τ/κ και Τουρκία ο Τατάρ
Ξύπνησε από θόρυβο και εντόπισε άγνωστη στην οικία του-Χειροπέδες σε 36χρονου, εμπλέκεται σε διαρρήξεις
Βύρας: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με έθιμο λαμπρατζιών, δεν λύνεται το θέμα με ένα νομοσχέδιο
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Αυτοί είναι όλοι οι όροι της συμφωνίας που έχουν προτείνει οι ΗΠΑ για την Ουκρανία-«Η Κριμαία θα μείνει στη Ρωσία»