Διάρρηξη του σπιτιού του κατήγγειλε 50χρονος στην Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 50χρονο από τη Λάρνακα ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 – 21 Ιουνίου 2018, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν από μέσα χρηματικό ποσό ύψους δυόμιση χιλιάδων ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην κατοικία.
 
Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια, ενώ η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»