Παντρεμένος φίλαθλος φίλησε άγνωστη που αποδείχθηκε... Κάρλος Χοσέ! (vid)

Από έναν οπαδό του Παναμά ζητήθηκε να φιλήσει μια άγνωστη γυναίκα μπροστά στην κάμερα πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο και αυτός το έκανε, παρότι φοβήθηκε ότι θα τον σκότωνε η γυναίκα του. Ωστόσο, στο τέλος έφυγε τρέχοντας! 
 
Ένας οπαδός του Παναμά πήγαινε στο γήπεδο για την πρεμιέρα με το Βέλγιο, όταν του ζητήθηκε να φιλήσει στο στόμα on camera μια πληθωρική φίλη του Παναμά την οποία φυσικά δεν γνώριζε.
 
Ο άντρας τόνισε πως ήταν παντρεμένος και πως φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η γυναίκα του, ωστόσο τελικά δέχθηκε να κάνει αυτό που του ζητήθηκε, φιλώντας τη γυναίκα στο στόμα.
 
Ο παρουσιαστής μετά το φιλί τους ζήτησε να συστηθούν με τον άντρα να απαντάει Φρέιζερ και τη γυναίκα... Κάρλος Χοσέ με αντρική φωνή! Φυσικά ο φίλος του Παναμά έφυγε γρήγορα τρέχοντας!
 

Πηγή: gazzetta.gr