Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 29χρονη μετά από τροχαίο στην Πάφο

Ο σοβαρός τραυματισμός 29χρονης που επέβαινε μοτοσικλέτας είναι απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στη 13:00 το μεσημέρι στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 29χρονη επέβαινε μοτοσικλέτας που οδηγούσε φίλος της και οι δύο τους από την Ρωσία όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε κάποιο σημείο του δρόμου σε προπορευόμενο όχημα.

Από την σύγκρουση η 29χρονη εκτινάχθηκε από την μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή έφερε κατάγματα σε διάφορα σημεία του προσώπου της.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η κατάσταση της υγείας της 29χρονης χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου .
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»