Δεν έδειξε τα αίτια θανάτου της 57χρονης στο Λιοπέτρι η νεκροτομή

Δεν εντοπίστηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 57χρονης από την Πορτογαλία η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή σε πισίνα οικίας στο Λιοπέτρι κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί. 
 
Το πόρισμα της νεκροτομής αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το πέρας των τοξικολογικών και των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για τις οποίες έχουν ληφθεί δείγματα από τη σορό του θύματος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα εντόπισε 72χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Λιοπετρίου, εντόπισε αναίσθητη στον πάτο της πισίνας της έπαυλης του, την 57χρονη σύζυγο του από την Πορτογαλία.
 
Ο 72χρονος εισήλθε στη πισίνα και προσπάθησε να βγάλει τη γυναίκα έξω από το νερό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ακολούθως, ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από τη πισίνα γλίστρησε με αποτέλεσμα να υποστεί  κάταγμα στο πόδι.
 
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου που ανέσυραν τη νεκρή γυναίκα από τον πάτο της πισίνας με τη βοήθεια μελών της λιμενικής Αστυνομίας.
 
 

Δειτε Επισης

Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για προβατική συμπεριφορά»
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου
Καταγγέλλει απειλές κατά Βουλευτών ο Χριστοφίδης με φόντο την έκθεση της Ελεγκτικής για το κέντρο δεξιώσεων
Συνεχίζεται ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση Αναστασιάδη
Χειροπέδες σε έξι νεαρούς στη Λάρνακα για ληστείες-Φέρονται να έχουν εμπλοκή σε επτά υποθέσεις
Παρανάλωμα του πυρός όχημα 33χρονου στη Λευκωσία-Διερευνά εμπρησμό η Αστυνομία
Κουκουλοφόροι λήστεψαν ζεύγος στην Πάφο-Με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά
Ενώνουν τα κομμάτια του παζλ για την τραγωδία στην Πάφο-Δεν φαίνεται να εξαναγκάστηκε να εισέπνευσε γκαζάκι ο 17χρονος