Δύο άτομα στο νοσοκομείο Παραλιμνίου μετα από τροχαίο

Δύο άτομα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, μετά τη πτώση τους από τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.50 χθες βράδυ, 42χρονος από τη Βουλγαρία μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, οδηγούσε μοτοποδήλατο στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, με επιβάτη 26χρονη από τη Μολδαβία.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και οι δυο τους να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν.
 
Με ασθενοφόρο τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.
 
Η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται εκτός κινδύνου.
 
Από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διεφάνη ότι ο μοτοποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ η 26χρονη δεν έφερε.
 
Από τον 42χρονο λήφθηκε δείγμα αίματος για σκοπούς αλκοτέστ. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Δειτε Επισης

Χαμηλές προσδοκίες Στεφάνου για την συνάντηση στη Νέα Υόρκη-«Να προσέλθουμε με καλή θέληση»
Στο κελίο για έξι μέρες ο 38χρονος για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Άφησε ανοιχτό παράθυρο για ποινική κατά πρώην υπουργού και Γ.Δ του Μεταφορών η Ερευνητική-Φόντο η εγκύκλιος του 2017
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)