Ξέφυγε λόγω... e-pass ο Μπαρμπαρούσης - Τον ψάχνουν στην Αιτωλοακαρνανία

Το e-pass ήταν αυτό που διέσωσε τον βουλευτή Μπαρμπαρούση από την καταδίωξη των αστυνομικών την ώρα που περνούσε τα διόδια της γέφυρας του Ρίου.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε φτάσει στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ το ένταλμα της σύλληψης του.

Σε αντίθεση με τον βουλευτή, που πέρασε με το e-pass και ξέφυγε με… 200, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, είχε γίνει καπνός.

Το τελευταίο στίγμα του ήταν πριν από την έξοδο προς το Αγρίνιο, όπου όπως εκτιμάται, έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητά τηλέφωνα για να αισθάνεται πιο… ασφαλής. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως έχει βρει έχει υποστηρικτικό δίκτυο απόκρυψης σε κάποιο σημείο του ορεινού όγκου της Αιτωλοακαρνανίας.


Πηγή:iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

LIVE: Διαψεύδει αναφορές πως τους ενημέρωσαν για ανάκληση λόγω ΤΑΚΑΤΑ ο πατέρας του Κυριάκου Όξινου
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ