ΑΕΚ: Το βασκικό ισχυρό δίπολο!

Η αποχώρηση των Τσάβι Ρόκα (τεχνικός διευθυντής) και Ιμανόλ Ιδιακέθ (προπονητής) δημιούργησε κενό ηγεσίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, η οποία υποχρεώθηκε να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της. Οι κυπελλούχοι επέλεξαν (κι έχουν ανακοινώσει ήδη) ως αντικαταστάτες τους Βάσκους Άντερ Μουρίγιο και Άντονι Ιραόλα, τους οποίους θα παρουσιάσουν επισήμως σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα.
 
«H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι την Δευτέρα (18/06) θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του τεχνικού διευθυντή Ander Murillo και του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Andoni Iraola. Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο AEK ARENA και θα αρχίσει στις 11:00», αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν.
 

Δειτε Επισης

Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης