Ο Ιμπραχίμοβιτς έδωσε άδεια να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπορεί να έχει παράπονο που δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο επιθετικός τον Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκεται στη Ρωσία.

Όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είναι παρέα με τον μεγαλοατζέντη, Μίνο Ραϊόλα και παρακολούθησαν από κοντά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, έδωσε το προσωπικό του σόου. Ποιο είναι αυτό; Με μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram έδωσε την άδεια να ξεκινήσουν οι αγώνες. "Τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί επίσημα να ξεκινήσει" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό post.

 

Δειτε Επισης

Τρίλιζα στην στήριξη των ευρωπαϊκών θεσμών για το Κυπριακό-Εκτεταμένες συζητήσεις με ΠτΔ και Γκουτέρες
Για αναζωογόνηση στο Κυπριακό μίλησε o Γεραπετρίτης-«Η καλύτερη είδηση που ακούσαμε τα τελευταία 8 χρόνια»
Ακυρώθηκε από το Ανώτατο το ένταλμα σύλληψης αστυνομικού για ναρκωτικά-Κάνει λόγο για παράνομη έρευνα η υπεράσπιση
Με κοινό ανακοινωθέν διαψεύδουν τα εμπλεκόμενα Υπουργείο τα pushback-«Σύγχυση περιστατικών»
Η απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΕΛΑΜ-«Επιλέγει να διακινεί ψεύδη σε μια προσπάθεια να μας πλήξει»
Προτεραιότητα η εξασφάλιση προσιτής στέγης για όλους-«Η ραχοκοκαλιά της οικονομίας ο τομέας των ακινήτων»
Νομικό κενό για την υποχρέωση σχολείων να ενημερώνουν αν δεν πήγε το παιδί-Ψάχνει λύσεις η Βουλή
Δυσοίωνο το μέλλον του Νομοσχεδίου για τα κεκλεισμένων-Κόκκινη από ΚΟΠ και ομάδες, προειδοποίησαν για ΟΥΕΦΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πορεία και επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης μετά τη σύλληψη του Ιμάμογλου
Η ανάγνωση του ΕΛΑΜ για την άτυπη πενταμερή-Καταγγέλλουν Αννίτα πως ζήτησε αποδοχή θετικής ψήφου των Τ/κ