Έξι μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο σε οπαδό της Ομόνοιας για επεισόδια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή 8 Ιουνίου, 2018, 47χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στις 17 Μαρτίου, 2018 πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ –ΑΕΚ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ, για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον προσώπου.
 
Στον 47χρονο, επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.
 
Επίσης, εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για περίοδο έξι μηνών, σε όλους τους Ευρωπαϊκούς ή άλλους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου οι οποίοι διοργανώνονται ή βρίσκονται υπό την αιγίδα της UEFA και στους οποίους αγωνίζεται η πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.
 
Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 47χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος