Σε ερωτικό σκάνδαλο ο παίκτης που θέλει δανεικό ο Ολυμπιακός (pics)

Τον περασμένο Οκτώβριο ο επιθετικός της Γουότφορντ πήγε σε ξενοδοχείο με τέσσερις ιερόδουλες, αλλά δεν κατάφερε να... σκοράρει αφού έγινε τύφλα στο μεθύσι.

Ο 21χρονος Νιγηριανός είχε πληρώσει 2.300 ευρώ για την παρέα των κοριτσιών, αλλά νωρίτερα είχε καταναλώσει δυο μπουκάλια ουίσκι «Baileys» και όπως καταλαβαίνεται το... σύστημα του μπλόκαρε!

Οι τέσσερις κοπέλες περίμεναν υπομονετικά για περίπου μιάμιση ώρα τον Ισαάκ Σαξές να πάρει μπρος, αλλά μάταιος ο κόπος.

Ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού αφού δεν έκανε τίποτα με τις ιερόδουλες ζήτησε πίσω τα λεφτά που είχε προπληρώσει, αλλά οι κοπέλες αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία και να συλληφθεί ο επιθετικός της Γουότφορντ.

Το ένα από τα κορίτσια έκανε συνεχώς μασάζ στον Αφρικανό για να χαλαρώσει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν και τόνισε: «Στο τέλος βρέθηκα με ένα κόψιμο στο πρόσωπο και έναν μώλωπα στο χέρι λόγω του χάους που επικράτησε», ενώ μια άλλη είπε: «Μας καυχιόταν όλη τη νύχτα για το πόσο διασκέδαση επρόκειτο να έχουμε. Φαινόταν λίγο ντροπαλός και αμήχανος, πιθανότατα επειδή ήταν μόνο 21»!

Η τρίτη από τις τέσσερις ιερόδουλες ήταν πιο παραστατική: «Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι πέντε και του είπαμε ότι θέλουμε τα χρήματά πριν την πράξη. Έτσι, μετέφερε 2.000 λίρες κατευθείαν σε ένα από τα κορίτσια. Το πάρτι άρχισε μόλις τα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς μας και όλοι βγάλαμε τα ρούχα μας. Και οι πέντε ήμασταν στο κρεβάτι, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιήσαμε ότι το Baileys τον είχε επηρεάσει. Αφού πέρασε μιάμιση ώρα, του είπα ότι δεν μπορούσα πλέον να μείνω και δεν μπορούσαμε να του δώσουμε επιπλέον χρόνο. Τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δυσάρεστα. Υπήρχαν πολλές κραυγές που πρέπει να ξύπνησαν όλο το ξενοδοχείο. Σε εκείνο το σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικοί...».

Δείτε τις ιερόδουλες...

 

Δειτε Επισης

Στο μυαλό του Πούτιν-Γιατί ανακοίνωσε τώρα την εκεχειρία των τριών ημερών
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Πώς περνούν οι καρδινάλιοι τις ημέρες τους πριν το Κονκλάβιο-Τα λικέρ από το μίνι μπαρ και τα κόλπα
Η εξήγηση πίσω από το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που προκάλεσε μπλάκ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία
Πρωτοφανές μπλακ άουτ παρέλυσε Ισπανία και Πορτογαλία-Πού έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση
Στους 65 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη στο Μπαντάρ Αμπάς
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Εγένετο Δημοκρατική Αλλαγή-Εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος
Σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο προκάλεσε το μπλακ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία-Συνεχίζονται τα προβλήματα