Στο Κογκρέσο της FIFA η ΚΟΠ

Στη Μόσχα μεταβαίνουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκης. 

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα που ήδη βρίσκεται στη Ρωσική Πρωτεύουσα, θα εκπροσωπήσουν την ΚΟΠ στο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κ. Κούμας βρίσκεται στη Μόσχα από το Σάββατο όπου συμμετείχε για πρώτη φορά σε συνεδρία του Συμβουλίου της FIFA, μετά τον πρόσφατο διορισμό του.

Το Κογκρέσο αρχίζει αύριο Τρίτη ενώ το κύριο μέρος των εργασιών του θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Παραμονές της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στη Ρωσία, οι Ομοσπονδίες μέλη της FIFA θα κληθούν να ψηφίσουν για το που θα γίνει η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Το Μουντιάλ 2026 διεκδικούν το Μαρόκο καθώς και η συνεργασία Καναδά, Ηνωμένων Πολιτείων και Μεξικού που κατέθεσαν κοινή υποψηφιότητα για να συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο σε οκτώ χρόνια.

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»