«Bόμβα» στην Αργεντινή για σεξουαλική παρενόχληση!

Αν οι τραυματισμοί των Ρομέρο και Λανσίνι στενοχώρησαν τους οπαδούς της Αργεντινής, από τη στιγμή που οι δύο παίκτες στάθηκαν άτυχοι και χάνουν το Μουντιάλ, η είδηση που έχει βγει εδώ και λίγη ώρα στην πατρίδα τους, έρχεται να τους... σοκάρει!

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση ο... Χορχέ Σαμπαόλι, με τον δημοσιογράφο Γκαμπριέλ Ανέγιο να αποκαλύπτει -κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής "Radio Mitre"- πως μία μαγείρισσα που εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, έχει κατηγορήσει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για σεξουαλική παρενόχληση!

"Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της AFA με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί.

Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Σαμπαόλι και την Αργεντινή, επειδή έχει τώρα να κάνει με τη δικαιοσύνη", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Πρόσθεσε δε ότι η γυναίκα που κατηγορεί τον Σαμπαόλι για παρενόχληση, ήθελε να καταγγείλει το περιστατικό, όμως άνθρωποι της ομοσπονδίας της άσκησαν πιέσεις για να μην το κάνει και της προσέφεραν πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό...

Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής εξετάζει πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο να απολύσει τον Σαμπαόλι μετά από αυτή την καταγγελία, αν και απέχουμε λιγότερο από μία εβδομάδα από την έναρξη του Μουντιάλ!





 

 

 

Δειτε Επισης

Ακυρώθηκε από το Ανώτατο το ένταλμα σύλληψης αστυνομικού για ναρκωτικά-Κάνει λόγο για παράνομη έρευνα η υπεράσπιση
Με κοινό ανακοινωθέν διαψεύδουν τα εμπλεκόμενα Υπουργείο τα pushback-«Σύγχυση περιστατικών»
Η απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΕΛΑΜ-«Επιλέγει να διακινεί ψεύδη σε μια προσπάθεια να μας πλήξει»
Νομικό κενό για την υποχρέωση σχολείων να ενημερώνουν αν δεν πήγε το παιδί-Ψάχνει λύσεις η Βουλή
Δυσοίωνο το μέλλον του Νομοσχεδίου για τα κεκλεισμένων-Κόκκινη από ΚΟΠ και ομάδες, προειδοποίησαν για ΟΥΕΦΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πορεία και επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης μετά τη σύλληψη του Ιμάμογλου
Η ανάγνωση του ΕΛΑΜ για την άτυπη πενταμερή-Καταγγέλλουν Αννίτα πως ζήτησε αποδοχή θετικής ψήφου των Τ/κ
Πρόταση Νόμου για υποχρεωτική εγκατάσταση αποθηκευτικών συστημάτων στα έργα ΑΠΕ κατέθεσε ο Γιακουμής
Οι Αντιπρόσωποι των Θρησκευτικών Ομάδων της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Μισοκαμένο» το Νομοσχέδιο για τις λαμπρατζιές, διαφωνίες για την εφαρμογή του-«Σενάριο επιστημονικής φαντασίας»