Α.Λόππας: «Ο λόγος που επιλέξαμε τον Σακκά»

Ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χθεσινή εκλογική συνέλευση, στην πρόσληψη Σακκά, το νέο προπονητικό κέντρο και για άλλα θέματα που αφορούν την Λαρνακιώτικη ομάδα…

Για την συνέλευση:

«Έγινε ανασκόπηση της 4ετίας που είμαστε στο δ.σ.. Μιλήσαμε για το οικονομικό για το τι χρωστάμε και τι όχι. Πήραμε τη ψήφο εμπιστοσύνης που θέλαμε. Ανακοινώσαμε το προπονητικό κέντρο και στη συνέχεια ανακοινώσαμε προπονητή».

Για την πρόσληψη Σακκά:

«Η άποψη μας ήταν ότι το κάθε σωματείο δεν μπορεί να παίρνει οποιοδήποτε προπονητή. Πρέπει ο προπονητής που θα παίρνει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία. Είχαμε επαφή με τρεις προπονητές. Μετά από αυτές έγιναν κάποιες έρευνες και επιλέχτηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο κ. Σακκάς».

Οι λόγοι αυτής της επιλογής:

«Έχει εμπειρία με μικρά σωματεία  Ήταν  στον Οθέλλο με πολύ καλή παρουσία , όμως με ατυχές συγκυρίες έπεσε στην Β΄  Κατηγορία».

Για το μπατζετ της ομάδας:

«Οι στόχοι είναι να μπει το σωματείο σε γερή βάση. Να πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές στην ώρα τους και να έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο. Στις περιπτώσεις των παικτών που έχουν φύγει, τους κάναμε προτάσεις στα πλαίσια τα δικά μας όμως δεν τις δέχτηκαν».

Για το προπονητικό κέντρο:

«Τα σχέδια που υποβληθήκαν ήταν από την Αλκή Λάρνακας και εμείς  πήραμε τις άδειες. Είναι δύο γήπεδα κανονικού μεγέθους και ένα πιο μικρού. Υπάρχουν εγκαταστάσεις, εστιατόρια, αποδυτήρια και αίθουσες εκδηλώσεων. Το κάναμε σε 3D μορφή σε φωτογραφία και βίντεο. Πήγε για τα τελικά σχέδια για να δούμε το τελικό κόστος και θα μιλήσουμε με τους επενδυτές».

Για τους επενδυτές:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω ονόματα. Είναι εταιρίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Για το κόστος:

«Δεν ξέρουμε ακόμη το ακριβές ποσό. Είναι αυτό που συζητάμε τώρα. Για την τιμή και τα χρόνια της συμφωνίας, αναμένουμε».

Για προγραμματισμό:

«Θα έχουμε συνάντηση σήμερα με τον κ. Σακκά και θα συζητήσουμε για τον προγραμματισμό. Θα είναι ραγδαίες οι εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι κλειστοί. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις».

Για το αν υπάρχει κάτι δεδομένο:

«Είμαστε στην τελική ευθεία είναι και θέμα του προπονητή μας γι’ αυτό θα τα δούμε. Κάποιοι παίκτες που ήταν δεδομένο να φύγουν, μπορεί να επανέλθουν από την επιλογή του προπονητή. Αυτό που είμαστε σίγουροί είναι ότι η Αλκή θα είναι ένα δυνατό σύνολο πάλι και θα διεκδικήσει τους στόχους της».

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)