Σιγήν ιχθύος από τα ΗΕ για την Τζέιν Χολ Λουτ

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του Στεφάν Ντουζαρίκ, κληθείς για μια ακόμη φορά χθες να επιβεβαιώσει την επιλογή της Τζέιν Χολ Λουτ ως προσωρινής απεσταλμένης του Αντόνιο Γκουτέρες για την Κύπρο, είπε πως δεν έχει ο,τιδήποτε προς ανακοίνωση.

«Δεν έχω σ’ αυτό το σημείο να μοιραστώ μαζί σας κάποια ανακοίνωση. Υπάρχουν 193 κράτη μέλη που συχνά ανακοινώνουν πράγματα για μας. Όταν είμαστε έτοιμοι να το ανακοινώσουμε, θα το πράξουμε», πρόσθεσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Διπλωματικές πηγές ανέφερε ότι μέχρι στιγμής, μόνο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και το Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί έχουν αποδεχθεί το αίτημα των Ηνωμένων Εθνών για την διερευνητική αποστολή της Τζέιν Χολ Λουτ για επαφές με τις δύο πλευρές και τις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό στη μεγάλη δημοσκόπηση του REPORTER την Πέμπτη
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Μετέβη ξαφνικά στην Άγκυρα ο Ουστέλ-Σχετίζεται με την κρίση για το ««νομοσχέδιο για την οργάνωση της αστυνομίας»
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις
Θετικά βλέπουν οι βουλευτές την επέκταση φοίτησης σε ειδικά σχολεία-Ανάγκη μέριμνας μετά τα 22 έτη
Θεσμοθετείται ο Γενικός Δημόσιος Κατήγορος-Οι αρμοδιότητες του Ελεγκτικού Συμβουλίου