ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αστυνομικός έκλεβε νεκρούς που μετέφερε στο νοσοκομείο

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στην Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις οποίες φέρεται να ξάφριζε τα θύματα.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο ηλικιωμένης που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό, αντιλήφθηκε ότι από το θύμα έλειπαν τα χρυσαφικά που φορούσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς και στην συνέχεια να τα πουλούσε.

Ενώπιον του αστυνομικού διερευνάται ποινική υπόθεση ενώ δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της δύναμης και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.  

Την είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε ότι το μέλος της Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διερευνώνται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία (pic)
Έκθεση Κομισιόν: Μεταρρυθμίσεις σε δικαιοσύνη, καταπολέμηση διαφθοράς στην Κύπρο και προκλήσεις στα ΜΜΕ
Ποινή τεσσάρων ετών σε 68χρονο και 67χρονη για απόσπαση 16 χιλιάδων ευρών
Ζήτησε πίστωση χρόνου το Υπ. Δικαιοσύνης για να ετοιμάσει τα νομοσχέδια για τους συμβασιούχους αστυνομικούς
Καταζητείται ο Λεόντιος Ιωάννου για εμπρησμό στη Λάρνακα (pic)
Καταγγελία για άρνηση της Γερμανίας για καθυστέρηση στη μεταφορά του Κενάν Αγιάς στην Κύπρο
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν