Τόσοι οπαδοί της Ανόρθωσης θα βρίσκονται στον αγώνα-τίτλου του ΑΠΟΕΛ

Στο στάδιο της πρωτεύουσας ταξιδεύει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ανόρθωση, που τίθεται αντιμέτωπη με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (12/5) στις 19:00.
 
Κρίσιμης σημασίας η αναμέτρηση για τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς με νίκη θα στεφθούν και επίσημα πρωταθλητές, κατακτώντας το 27ο και 6ο σερί τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
 
Όσο αδιάφορο και αν φαντάζει ωστόσο για τους οπαδούς της Αμμοχώστου το εν λόγω παιχνίδι, μιας και η 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη έχει «κλειδωθεί» και μαθηματικά, υπάρχουν και οι πιστοί φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν την ομάδα τους στο ΓΣΠ.
 
Σύμφωνα με το σύστημα της ΚΟΠ, μόλις εννέα εισιτήρια έχουν αγοραστεί στο Βόρειο πέταλο, που θα φιλοξενούνται οι οπαδοί της Ανόρθωσης. Μέχρι την Παρασκευή (11/5) τα βράδυ ωστόσο που κλείνει το σύστημα της ομοσπονδίας, δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός.

Δειτε Επισης

Eρχιουρμάν από τη Γενεύη: «Τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη συνολική λύση»
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του 17χρονος στο Παραλίμνι-Xάθηκαν τα ίχνη του πριν από δυο ημέρες
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο-Αναφορές για μια νεκρή
Η αλλαγή στάσης του κτηματομεσίτη και της υπό κάλυψη δημοσιογράφου του Al Jazeera οδήγησαν στην απαλλαγή Αντωνίου
Επιβεβαίωσε την επιστολή Φον ντερ Λάιεν-Κόστα για το Κυπριακό η Κομισιόν
Επαναπρογραμματίζεται το πλάνο για το υδατικό-Πυρετώδεις προσπάθειες για αντιμετώπιση της λειψυδρίας
Αδιανόητο περιστατικό στην Ιταλία-Μετέφεραν βρέφος σε σακούλα για να το πουλήσουν
Πως η τεχνητή νοημοσύνη άλλαξε το οργανωμένο έγκλημα-Τι αναφέρεται σε έκθεση της Europol
Θέτει ζήτημα αντισυνταγματικότητας η Νομική Υπηρεσία για το σταθερό ποσό στις κοινότητας που γειτνιάζουν με Δεκέλεια
Νέα ανατροπή στην δίκη για Al Jazeera-Αναστολή κατηγοριών εναντίον Αντωνίου, αποσύρθηκαν δύο βασικοί μάρτυρες