Κόντρα Αγγελίδη–Φαίδωνος με φόντο τον Μούζο και τον κατασκευαστή βομβών

Παρέμβαση για την υπόθεση των καταγγελιών του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος ζήτησε στο δελτίο του Σίγμα ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.
 
Ο κύριος Αγγελίδης αρχικά απέρριψε κατηγορηματικά τις αιχμές που άφησε ο κύριος Φαίδωνος για την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε πως μέλη της αστυνομίας ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα τον κύριο Φαίδωνος.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα με ανάρτηση του στο facebook, ο Δήμαρχος Πάφου υποστήριξε πως γννωρίζει ποιος κατασκευάζει σχεδόν το σύνολο των βομβών που μπαίνουν στην Κύπρο και ότι διαμένει σε προάστιο της Λεμεσού, ενώ ισχυρίστηκε πως τον γνωρίζει και η αστυνομία.
 
Ο κύριος Αγγελίδης επεσήμανε πως δεν γνωρίζει ακριβώς για ποιο πρόσωπο μιλά ο Δήμαρχος Πάφου.
 
Παρέμβαση στο δελτίο ζήτησε ο Δήμαρχος Πάφου ο οποίος εξήγησε πως λόγω οικογενειακού κωλύματος δεν απάντησε στα τηλέφωνα της αστυνομίας ενώ επανέλαβε τις καταγγελίες του πως σε δύο περιπτώσεις που είχε επισκεφθεί το αρχηγείο είχε αναφέρει το όνομα του Ηλία Μούζου και όσα στοιχεία γνώριζε.
 
«Γνώριζα ότι ερχόταν στη Χλώρακα και το Μούτταλλο και διαχειριζόταν το κύκλωμα ναρκωτικών στην Πάφο. Και δικαιώθηκα από αυτό που λέχθηκε σήμερα στο δικαστήριο» είπε μεταξύ άλλων ο Φαίδωνας Φαίδωνος.
 
«Η αστυνομία δεν έχει πρόβλημα πληροφοριών. Έχει πρόβλημα να μετουσιώσει την πληροφορία σε αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πάφου.
 
Σε ότι αφορά τον κατασκευαστή βομβών στη Λεμεσό ο Δήμαρχος Πάφου προκάλεσε τον κύριο Αγγελίδη να απαντήσει εάν τον γνωρίζει. «Γνωρίζεις ή δεν γνωρίζεις ποιος είναι στην περιοχή Ύψωνα και Ερήμης. Δεν υπάρχει αστυνομικός που να μην ξέρει το συγκεκριμένο άτομο που ανήκει στον κύκλο του κυρίου Μούζου. Ο κύριος Αγγελίδης, έχω το θάρρος της γνώμης μου ξέρω ότι γνωρίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρετε ποιος είναι και να μην έχετε πει το όνομα τουλάχιστον 50 φορές» πρόσθεσε ο δήμαρχος Πάφου.
 
Ο Εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει τέτοια στοιχειά από αέρος ενώ υπογράμμισε πως το σημαντικό είναι όποιος έχει στοιχεία να τα δίνει στην αστυνομία, ενώ επεσήμανε πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση αξιωματικών με τον Δήμαρχο Πάφου.

 

Δειτε Επισης

Ανέλυσαν σενάρια για ταχεία ανάπτυξη των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ Χριστοδουλίδης και CEO της Eni
Μνημόνιο Συνεργασίας με «Αττικόν» υπέγραψε το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου
Προθεσμία ως την Τετάρτη το βράδυ στη Χαμάς από Ισραήλ για να απαντήσει στην πρόταση εκεχειρίας
Ανακήρυξη 29 κοινοταρχών χωρίς ανθυποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Πάφου
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο οκτώ Κοινοτάρχες της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας
Ρωσικός βομβαρδισμός σε σιδηροδρομική υποδομή του Χαρκόβου-Σκοτώθηκε ένας 20χρονος
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Στα σχολεία της Τουρκίας η «Γαλάζια πατρίδα»-Πώς θα παρουσιάζεται το Κυπριακό και η Γενοκτονία των Ποντίων
Βίντεο-ντοκουμέντα από την έκρηξη σε βενζινάδικο και τοποθέτηση βόμβας σε κάβα στην Ελλάδα
Ηγετικό περιφερειακό ρόλο αναγνώρισε στην Κύπρο ο Σούνακ-Συζήτησε τις εξελίξεις με τον Πρόεδρο