Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω Τριμερούς

Για όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κύριες οδούς των πόλεων αναμένεται η συνήθης, καθημερινή, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού πρωθυπουργού κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Κατά διαστήματα, θα υπάρξουν αποκοπές δρόμων, τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Στο μεταξύ μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για επιδιόρθωση κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος, στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλλου, στη Λάρνακα, από τα φώτα της Λεωφόρου Αρτέμιδος, μέχρι το κυκλικό κόμβο (Περιοχή Μακένζυ) και από τις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση συστήματος STOP & GO.

 

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ