Κλέβουν τις σχάρες ομβρίων υδάτων από τους δρόμους της Λευκωσίας

Σοβαρότατους κινδύνους τόσο για τα διερχόμενα οχήματα όσο και για τους πεζούς, προκαλεί η αφαίρεση σχαρών όμβριων από αγνώστους που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, για την αντιμετώπιση του πιο πάνω φαινομένου, ο Δήμος έχει ήδη προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας για την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων.
 
Παράλληλα, ο Δήμος Λευκωσίας καλεί το κοινό όπως σε περιπτώσεις που εντοπίζει την απουσία σχαρών όμβριων από τους δρόμους να επικοινωνούν με τα γραφεία του Δήμου στα πιο κάτω τηλέφωνα: Κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 – 15:45 στο 22 797 007.

Σε περιπτώσεις άμεσης επικινδυνότητας αλλά και εκτός ημερών και ωρών εργασίας του Δήμου, στο Συνεργείο Άμεσης Δράσης στο 99327127 ή στο αρμόδιο άτομο της Τεχνικής Υπηρεσίας στο 99544522.  
 
Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις μετακινήσεις του για αποφυγή οποιονδήποτε ατυχημάτων.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα