Από τις 03:30 το πρωί για ένα εισιτήριο του τελικού ο κόσμος της ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ σχημάτισε... κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα έξω από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, και βούλιαξε τον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να προμηθευτεί τα "μαγικά χαρτάκια", ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 12/5 και ώρα 20:30.

Κάποιοι Ενωσίτες θυσίασαν τον ύπνο τους και ξενύχτισαν περιμένοντας από τις 03:30 τα ξημερώματα, ενώ οι ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από τις 07:00 το πρωί, χωρίς η έντονη ζέστη να τους πτοεί.

Το γεγονός αυτό, φανερώνει τη δίψα που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ για ένα ακόμη τρόπαιο, καταδεικνύοντας παράλληλα την έντονη επιθυμία τους να παρακολουθήσουν από το γήπεδο το μεγάλο τελικό με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η κάθε ομάδα, και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, δικαιούται να πάρει κάτι παραπάνω από 17.000 εισιτήρια!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Αδιανόητο περιστατικό στην Ιταλία-Μετέφεραν βρέφος σε σακούλα για να το πουλήσουν
Πως η τεχνητή νοημοσύνη άλλαξε το οργανωμένο έγκλημα-Τι αναφέρεται σε έκθεση της Europol
Θέτει ζήτημα αντισυνταγματικότητας η Νομική Υπηρεσία για το σταθερό ποσό στις κοινότητας που γειτνιάζουν με Δεκέλεια
Νέα ανατροπή στην δίκη για Al Jazeera-Αναστολή κατηγοριών εναντίον Αντωνίου, αποσύρθηκαν δύο βασικοί μάρτυρες
Αστυνομικός ήθελε να κατεβεί υποψήφιος στις βουλευτικές αλλά τον «έκοψε» ο τότε Αρχηγός-Δικαιώθηκε και στο Εφετείο
«Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος»-Το μήνυμα του ΠτΔ πριν την Ολομέλεια της Πενταμερούς
Νέες αναπροσαρμογές στην Αστυνομία με νέες μεταθέσεις-Ανταλλαγές θέσεων σε τέσσερις ημέρες
Καταγγέλλει τρία pushback σκαφών από τη Συρία η Υπάτη Αρμοστεία-«Απαγορεύεται η συμπεριφορά που ενέχει κίνδυνο»
Με μηνιγγίτιδα και βρέφος έξι μηνών στην Πάφο-Δεύτερο κρούσμα σε λίγες μέρες
ΑΚΕΛ, Οικολόγοι και Volt ζητούν διερεύνηση για τις συνθήκες της τραγωδίας ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο