Ακόμη μια έφηβη στην Ινδία χαροπαλεύει μετά τον βιασμό της

Ακόμη μία έφηβη στην Ινδία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έριξαν βενζίνη και αποπειράθηκαν να την πυρπολήσουν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η δεύτερη ανάλογη υπόθεση που σημειώνεται στη χώρα σε διάστημα μερικών ημερών.

«Το κορίτσι έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 70% του σώματός της», δήλωσε ο Σαϊλέντρα Μπαρνουάλ, αξιωματούχος της αστυνομίας της περιοχής Πακούρ στο κρατίδιο Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία υπήρξε μια ανάλογη επίθεση σε άλλη περιοχή του ίδιου κρατιδίου, η οποία προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Στην περιοχή Τσάτρα του κρατιδίου Τζαρχάντ μια 17χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο δράστης που της επιτέθηκε αφού τη βίασε, της έβαλε φωτιά για να την κάψει ζωντανή.

Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Ακίλες Κουμάρ Τζα, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Τραμπ: Εμπόδισα μια πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα κατά της Τουρκίας το ΡΚΚ
Διάψευση πως ο Μακρόν έκανε κοκαΐνη με τον Μερτς στο τρένο για Κίεβο-Τα βίντεο που προκάλεσαν θεωρίες συνωμοσίας