Θετικό ξεκίνημα του Κοντίδη στο Πανευρωπαϊκό

Καλά ξεκίνησε ο Παύλος Κοντίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser, που διεξάγεται στην πόλη La Rochelle στη δυτική Γαλλία, στον Ατλαντικό ωκεανό. Μετά από δύο ιστιοδρομίες είναι τρίτος και πρώτος μεταξύ των ευρωπαίων ιστιοπλόων.
 
Λόγω του ό,τι στα Laser ανδρών μετέχουν 168 ιστιοπλόοι από όλο τον κόσμο – υπάρχουν δύο βαθμολογίες, μια μόνο για Ευρωπαίους και μια για όλους – οι αθλητές χωρίστηκαν σε τρεις στόλους: κίτρινος, μπλε και κόκκινος. Μετά τις πρώτες τρεις προκριματικές ημέρες το 33% των αθλητών με τη ψηλότερη κατάταξη θα μπει στον στόλο που θα διεκδικήσει τα μετάλλια. Συνολικά θα γίνουν δώδεκα ιστιοδρομίες με τις δύο τελευταίες το Σάββατο (12/05), χωρίς κούρσα μεταλλίων.
 
Ο Κοντίδης είναι στον κίτρινο στόλο. «Είμαι πανέτοιμος. Προβλέπεται μεγάλη μάχη, έως το τέλος, αφού όλα τα μεγάλα ονόματα, εντός και εκτός Ευρώπης, βρίσκονται στη Γαλλία» δήλωσε πριν μπει στο νερό ο Κοντίδης και πρόσθεσε: «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δούμε που θα με βρει το τέλος. Σίγουρα θα διορθώσω τα λάθη που έγιναν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Hyeres, που με βρήκε στην έκτη θέση».
 
Στο Πανευρωπαϊκό του 2017 στη Βαρκελώνη ο Κοντίδης ήταν τέταρτος.
 
Χορηγοί του Κοντίδη και φέτος είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, το Ίδρυμα Λεβέντη και η RCB Bank, ενώ στηρίζεται από το Stelios Philanthropic Foundation, την AJK Wealth Management και την κατασκευαστική VITA.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.pavloskontides.com και στο www.facebook.com/PavlosKontidesOfficial.
 

Δειτε Επισης

Τα τρία θέματα που κρατά ως πιο σημαντικά ο ΠτΔ-«Έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα»
Υπ. Ενέργειας Τουρκίας: Ενδεχόμενο νέων γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο
ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ–Πούτιν
Άλλη μια καταδίκη της Κύπρου από το ΕΔΑΔ-Δικαιώθηκε Ρώσος φυγόδικος
Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων θυμάτων από το ναυάγιο-Συνεχίζονται την Τετάρτη οι νεκροτομές
Γεραπετρίτης: H θέση της T/K πλευράς βρίσκεται σε άλλη γραμμή σε σχέση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας
Τατάρ: Ο Γ.Γ του ΟΗΕ θα διορίσει Προσωπικό Απεσταλμένο για να συζητήσουν αμοιβαία επωφελή θέματα
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Κόρνο
Τέσσερα ΜΟΕ και νέος απεσταλμένος αποφασίστηκαν στην Γενεύη-Άνοιγμα οδοφραγμάτων, αποναρκοθέτηση και φωτοβολταϊκά