ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο «άκυρο» έγκυρο γκολ της σεζόν!

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις στην Ισπανία την Κυριακή (6/5) και παρατηρήθηκε στο "Nou Estadi de Tarragona" και την αναμέτρηση της Χιμνάστικ με την Οσασούνα για την 38η αγωνιστική της Segunda Division.

Η ομάδα της Παμπλόνα έφυγε με τη νίκη (0-2) από την Καταλονία, ωστόσο το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα σήκωσε "θύελλα αντιδράσεων".

Στο 43ο λεπτό, ο Σίσκο Χιμένεθ παρέλαβε την μπάλα στο κέντρο της άμυνας της Χιμνάστικ. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής, Γκιγιέρμο Κουάδρα, ορθώς πήρε πάνω του τη φάση κι άφησε να συνεχιστεί το ματς.

Η άμυνα των "γράνες" (παρατσούκλι της Ταραγόνα) σταμάτησε, περιμένοντας τον διαιτητή να σταματήσει τη φάση. Ο Σίσκο Χιμένεθ, αιφνιδιάστηκε κι ο ίδιος, αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι το ματς συνεχίζεται και οι αντίπαλοι έσπευσαν πάνω του, σκόραρε με τακουνάκι.

Δειτε Επισης

Αξιολογούνται και διερευνώνται οι πληροφορίες για εμπλοκή Ε/κ σε υποθέσεις σφετερισμού
Απογευματινά θα λειτουργεί το Τεχνικό Γυμνάσιο-Παροχή δωρεάν γεύματος και 20 διδακτικές περιόδους τη βδομάδα
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο σχέδιο επιδότησης διδάκτρων παιδιών άνω των τεσσάρων ετών
Έτοιμο να παρουσιάσει πρόταση και να προσέλθει σε διάλογο με τα κοινοτικά νηπιαγωγεία το Υπ. Παιδείας
Από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε με μεγάλη ταχύτητα η τρύπα στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου
Μείωση ανεργίας των νέων 15-24 ετών στην Κύπρο-«Η πολιτική της Κυβέρνησης αποδίδει»
Σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Κύπρος την αντιπυρική περίοδο-Εννέα + δύο πτητικά μέσα
Το 35,4% των ασθενών για ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου εξετάσθηκαν στο Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης
Προκήρυξη μεγάλου επενδυτικού μέτρου για Κοινή Αγροτική Πολιτική ύψους 67,5 εκ.-Ποιοι οι δικαιούχοι
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ