35άρι χτυπά σήμερα η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, µέχρι και την Κυριακή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το µεσηµέρι θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις και αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, νωρίς το πρωί, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα στα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Δειτε Επισης

Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Εγκαινίασε πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη ο Βαφεάδης-«Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων»
Προανήγγειλε νέα μοντέλα έξυπνων στάσεων λεωφορείων ο Βαφεάδης-Η εκτίμηση για το νέο σχέδιο ηλεκτροκίνησης
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία-Σε επιφυλακή οι αρχές για δασικές πυρκαγιές
Ξεκινούν κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο έργου ανάπλασης του πυρήνα Γεροσκήπου
Στα βαθιά ο διάλογος για το νέο σχέδιο αξιολόγησης-Περιμένουν κλήση από Μιχαηλίδου οι εκπαιδευτικοί
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»