«Από την πρώτη νύχτα δέχθηκα επίθεση, τι να πω;» - Οι μεταγραφές και ο τεχνικός διευθυντής

Για την ανάληψη της προεδρίας της Ομόνοιας και την «επίθεση» που δέχθηκε μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων μίλησε στον Active ο Λώρης Κυριάκου.
 
Ο νέος πρόεδρος των πρασίνων αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα της διοίκησης και τι θα γίνει  με το πλάνο του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου.
 
Οι τοποθετήσεις του:
«Ο κ. Παπασταύρου είναι χαμηλών τόνων, όταν θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη και επιθυμεί να παρουσιαστεί ενώπιον των ΜΜΕ θα το κάνει».

«Δεν υπάρχει κανένα ξεπούλημα. Η Ομόνοια προσπαθεί να ξεφύγει από την κατάσταση που έχει περιέλθει. Θεωρούμε πως η λύση είναι ο κ. Παπασταύρου».

«Ο Λώρης Κυριάκου θα χειρίζεται τα θέματα του Σωματείου και συγκεκριμένα τα υπόλοιπα τμήματα μας. Θέλουμε να αναπτύξουμε και να τα βοηθήσουμε να κατακτήσουν τίτλους».
 
«Δεν είμαστε εμείς που κάνουμε αυτές τις επαφές. Είναι ο κ. Παπασταύρου που θα κτίσει την εταιρεία. Τα δύο πρώτα άτομα που θα προσλάβουν είναι ο Γενικός Διευθυντής που θα κτίσει την εταιρεία και ο άλλος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής για να κτίσει την ποδοσφαιρική ομάδα. Το χειρίζονται τα άτομα που βρίσκονται στον κ. Παπασταύρου».
 
«Μπορεί ο οποιοσδήποτε βλέπει διαφορετικά το πώς σκέφτονται το καλό της Ομόνοιας όμως όλοι αγαπάμε την Ομόνοια».
 
«Θα βρίσκονται 9 άτομα τα έξι από την εταιρεία και τα 3 από το Σωματείο».
 
«Όσοι δεν με σέβονται δεν τους σέβομαι. Όταν το ίδιο βράδυ δεχθήκαμε επίθεση τι μπορώ να πω άλλο; Έχω πει ότι όλοι αγαπάμε με τον  ίδιο τρόπο την Ομόνοια».
 
«Για να προχωρήσουμε σε μεταγραφές πρέπει να υπογραφτεί η συμφωνία. Ακολούθως θα ανακοινωθούν τα άτομα που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και μετά θα έρθουν και οι μεταγραφές».
 

Δειτε Επισης

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο σχέδιο επιδότησης διδάκτρων παιδιών άνω των τεσσάρων ετών
Έτοιμο να παρουσιάσει πρόταση και να προσέλθει σε διάλογο με τα κοινοτικά νηπιαγωγεία το Υπ. Παιδείας
Από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε με μεγάλη ταχύτητα η τρύπα στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Μείωση ανεργίας των νέων 15-24 ετών στην Κύπρο-«Η πολιτική της Κυβέρνησης αποδίδει»
Σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Κύπρος την αντιπυρική περίοδο-Εννέα + δύο πτητικά μέσα
Άρχισε η λειτουργεία του ιατρείου Ταχείας Διακίνησης στο νοσοκομείο Πάφου-Εξετάστηκε 35,4% των ασθενών
Προκήρυξη μεγάλου επενδυτικού μέτρου για Κοινή Αγροτική Πολιτική ύψους 67,5 εκ.-Ποιοι οι δικαιούχοι
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ
Ο 36χρονος φέρεται να σκότωσε το καγκουρό-Έφερε εξωτερική πληγή και ενδεχομένως δεν έτυχε περίθαλψης
Καταζητείται ο 37χρονος Αρτούρο για κλοπή (pics)