«Πρόκληση ο Απόλλωνας… θα είναι μία ωραία μέρα για μας»

9η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει σε ακόμη ένα ντέρμπι τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (Κυριακή 06/05, 19:00). O προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Νέλσον έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Παλεύει για τον τίτλο και εμείς παλεύουμε για την 3η θέση. Σε δύο βδομάδες θα τεθούμε αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου και σίγουρα αυτό αποτελεί πρόκληση. Το αντιμετωπίζουμε με αυτό τον τρόπο, σαν μία πρόκληση και ο στόχος μας όπως πάντα είναι να πάμε εκεί να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί διατηρούμε ακόμη κάποιες ελπίδες για την 3η θέση και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για αυτό. 

 

Όπως πάντα ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα και στον αγώνα της Κυριακής και ειδικά στον τελικό Κυπέλλου. Καλούμε όλους τους φίλαθλους της ΑΕΚ να έρθουν στον τελικό και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας, να συμπαρασταθούν και να ενθαρρύνουν τους παίκτες. Θα είναι μία ωραία μέρα για μας, ελπίζουμε και είναι μία καλή ευκαιρία για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Ευχόμαστε ότι μαζί μπορούμε να το κάνουμε. Τους ζητάμε λοιπόν να έρθουν και να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για να πετύχουμε αυτό το μεγάλο επίτευγμα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.  

«Έχουμε απέναντι μας ένα πολύ καλό αντίπαλο και αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα για να προετοιμαστεί για τον τελικό Κυπέλλου. Έχουμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνα και εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός.

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Στις «Σειρήνες» της δημόσιας σφαίρας κρίθηκε η παύση Οδυσσέα-Μαρτυρικό υλικό αναρτήσεις, δηλώσεις και απόψεις
Τα 14+1 μέτωπα, τα συμπεράσματα και πώς το Συμβούλιο οδήγησε στην παύση τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη