Αποκαλύψεις για το καθεστώς… αγοράς Νατέλ από τον ΑΠΟΕΛ

Επιμένουν τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για τον Λέο Νατέλ ότι τη νέα χρονιά θα γίνει κάτοικος Αρχαγγέλου.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σάο Πάολο στην Φορταλέζα, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους τη νέα χρονιά θα παραχωρηθεί με το ίδιο καθεστώς στην ομάδα της Λευκωσίας.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύονται κάνουν λόγο για προκαθορισμένο ποσό που θα μπει στη συμφωνία προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2019 έναντι προκαθορισμένου ποσού.

Πάντως, από τον ΑΠΟΕΛ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με όσα έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της ομάδας, αφού αυτό που προέχει είναι να κλείσει ιδανικά η χρονιά με την κατάκτηση του έκτου σερί πρωταθλήματος.

Δειτε Επισης

Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο