Πάβελ Περγκλ, ο τρίτος Τσέχος αυτόχειρας σ' ένα χρόνο

Για άλλη μια φορά το τσέχικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή. Του 40χρονου Πάβελ Περγκλ, ο οποίος αυτοκτόνησε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε χτίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε και στους ομίλους του Champions League.

Παρότι ο Περγκλ παρουσιαζόταν χαρούμενος, έχοντας πριν από ένα χρόνο γίνει πατέρας μίας κόρης, έβαλε "άδοξα" τέλος στη ζωή του, όντας ο τρίτος σε διάστημα ενός μόλις έτους.

Το κακό άρχισε τον Απρίλιο του 2017 με τον Φράντισεκ Ραϊτόραλ ν' αυτοκτονεί στα 31 του χρόνια, συνεχίστηκε έναν μήνα αργότερα με τον Ντέιβιντ Μπιστρόν να πράττει το ίδιο.

Να θυμίσουμε ότι ο αυτόχειρας πέρασε ενάμιση χρόνο και στη Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2017 στο πρωτάθλημα τέταρτης εθνικής της Ελβετίας.

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο-Αναφορές για μια νεκρή
Επιβεβαίωσε την επιστολή Φον ντερ Λάιεν-Κόστα για το Κυπριακό η Κομισιόν
Επαναπρογραμματίζεται το πλάνο για το υδατικό-Πυρετώδεις προσπάθειες για αντιμετώπιση της λειψυδρίας
Αδιανόητο περιστατικό στην Ιταλία-Μετέφεραν βρέφος σε σακούλα για να το πουλήσουν
Πως η τεχνητή νοημοσύνη άλλαξε το οργανωμένο έγκλημα-Τι αναφέρεται σε έκθεση της Europol
Θέτει ζήτημα αντισυνταγματικότητας η Νομική Υπηρεσία για το σταθερό ποσό στις κοινότητας που γειτνιάζουν με Δεκέλεια
Νέα ανατροπή στην δίκη για Al Jazeera-Αναστολή κατηγοριών εναντίον Αντωνίου, αποσύρθηκαν δύο βασικοί μάρτυρες
Αστυνομικός ήθελε να κατεβεί υποψήφιος στις βουλευτικές αλλά τον «έκοψε» ο τότε Αρχηγός-Δικαιώθηκε και στο Εφετείο
«Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος»-Το μήνυμα του ΠτΔ πριν την Ολομέλεια της Πενταμερούς
Νέες αναπροσαρμογές στην Αστυνομία με νέες μεταθέσεις-Ανταλλαγές θέσεων σε τέσσερις ημέρες