Ανοίγουν ένας-ένας τα χαρτιά τους στο ΔΗΚΟ ενόψει Εκλογικής Συνέλευσης

Ένας-ένας ανοίγουν τα χαρτιά τους στο ΔΗΚΟ ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.
 
Μετά τον Μαρίνο Μουσιούττα, ο οποίος προ πολλού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, τον Άθω Αντωνιάδη ο οποίο εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη θέση του γενικού γραμματέα, και τον Αλέκο Τρυφωνίδη, ο οποίος εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για μια εκ των τριών θέσεων αντιπροέδρων, σε ανάλογη εξαγγελία υποψηφιότητας, δηλαδή για μια εκ των τριών θέσεων αντιπροέδρων προχώρησε σήμερα και ο πρώην βουλευτής του ΔΗΚΟ στην Πάφο, Αντώνης Αντωνίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλέκος Τρυφωνίδης: Θα είμαι υποψήφιος για αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δελφίνοι για τις θέσεις στην ανώτατη ηγετική πυραμίδα του ΔΗΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τελική ευθεία για το Καταστατικό Συνέδριο με φόντο την Εκλογική Συνέλευση

Σε γραπτή δήλωση-εξαγγελία που εξέδωσε, ο κ. Αντωνίου αναφέρει τα εξής:  
 
«Σε μια περίοδο κατά την οποία κορυφώνονται οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι για την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό Ελληνισμό και αυξάνονται οι απαιτήσεις των πολιτών από τα κόμματα και την πολιτική ηγεσία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Δημοκρατικό Κόμμα καλείται να συνεχίσει την πολύχρονη πορεία δράσης και προσφοράς στον τόπο.
 
Η επικείμενη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην διαδρομή του Δημοκρατικού Κόμματος, γιατί καθορίζει την έναρξη νέων αγώνων.
 
Στις 10 Ιουνίου, τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος,  με την ψήφο τους, θα επιλέξουν την νέα μας ηγεσία. Μια ηγεσία που καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες προσδοκίες, τόσο των μελών του Κόμματος όσο και του συνόλου των Κυπρίων πολιτών.
 
Για να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες, απαιτούνται συγκεκριμένες δράσεις.
Σαφείς και ξεκάθαρες τοποθετήσεις.
Καθαρές θέσεις και σύγχρονες λύσεις.
Τόλμη, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα.
 
Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και της δουλειάς που συνεπάγεται, υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για τη θέση Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος.
 
Η εκλογή μου δεν θα είναι μόνο τιμή. Θα είναι, κυρίως, πηγή ευθυνών και επιθυμία να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον του Δημοκρατικού Κόμματος, με στόχο πάντοτε το συμφέρον της πατρίδας μας.
 
Με γνώμονα τις αξίες, τις αρχές και το ήθος με τα οποία υπηρετώ διαχρονικά το Δημοκρατικό Κόμμα.
 
Ζούμε σε ταραγμένους καιρούς.
Είναι στο χέρι μας να απαντήσουμε με επιτυχία στις προκλήσεις.
Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε το μέλλον.
Και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Δειτε Επισης

Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Το σκεπτικό ΥΠΑΝ για την παράταση φοίτησης στα ειδικά σχολεία-Ζητά ολιστική πολιτική το αναπηρικό κίνημα
Ι. Καργαρώτος: Η μείωση της βλάβης στο κάπνισμα μπορεί να προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δημόσια υγεία
Από την κουμπαροκρατία που κατήγγειλε ο Κληρίδης στην απόλυση της Βαρωσιώτου-Πλήττεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Αδιέξοδο στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων-Εξαντλούνται οι διαθέσιμες δομές
Ο καθένας στον δικό του ΚΕΝΤΡ(ικ)Ο δρόμο στις Βουλευτικές αλλά με ευδιάκριτα σημεία διασταύρωσης
Ξανάρχισε το τροπάρι με τους σφετεριστές ο Τατάρ-Ξεκίνησε blame game ενόψει Νέας Υόρκης
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»