Το ελληνικό DNA του Μήτρογλου «πέρασε» στους οπαδούς της Μαρσέιγ

Μετά το υπέρ της 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στη Γαλλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να τεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τους Αυστριακούς, αποτελώντας το φαβορί αυτή τη στιγμή για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa League.
 
Οι Μασσαλοί, όντας τρομερά χαρούμενοι από τη φετινή πορεία της ομάδας τους, θέλησαν να δώσουν το σύνθημα της νίκης στους παίκτες, πριν την αναχώρησή τους για Αυστρία. Γι' αυτό τον λόγο, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και τους υποδέχτηκαν κατάλληλα, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.
 
Εκτός από την εμφάνιση πυρσών και καπνογόνων που «θόλωσαν» το τοπίο, οι οπαδοί του συλλόγου «στρίμωξαν» τα αμάξια των παικτών, θέλοντας να τους τονώσουν ψυχολογικά ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού.
 
Πηγή έμπνευσης όμως για έναν φίλο του συλλόγου φαίνεται να αποτέλεσε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έχει γίνει σημείο αναφοράς τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις του. Οι Γάλλοι δεν ξεχνάνε πως ο επιθετικός τους είναι ελληνικής καταγωγής, ενθυμούμενοι παράλληλα τις ελληνικές ρίζες της πόλης τους, με έναν από αυτούς να ντύνεται αρχαίος Έλληνας πολεμιστής.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ:


Πηγή: contra.gr
 

Δειτε Επισης

Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα