Μάχη για τη ζωή για 34χρονο μοτοσικλετιστή από το Φρέναρος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 34χρονος από το Φρέναρος, που τραυματίστηκε χθες σε οδικό δυστύχημα στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 10.20 το πρωί, 34χρονος από το Φρέναρος, οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στο Φρέναρος, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της, ανατράπηκε εκτός του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι ο 34χρονος δεν έφερε κράνος ασφαλείας. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη ο 18χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
LIVE: Δείχνει ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για τις ανακλήσεις τους κατασκευαστές ο πρώην διευθυντής ΤΟΜ Σ. Κωλέττας
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Νέα αναβολή στη δίκη για τη Μονή Αββακούμ-«Η τελευταία» υπέδειξε το Κακουργιοδικείο
Μνημείο αφιερωμένο στους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι
Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό