Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο Καρλάο – «Αν δεν παρουσιαστεί την 1η Ιουλίου»

Για το θέμα των Καρλάο και Τιάγκο και το ενδεχόμενο παραμονής του Μιντίκκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο τιμ μάνατζερ της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Για την παραμονή Μιντίκκη: «Το σίγουρο είναι ότι ακόμα να υπογράψουμε συμβόλαιο. Υπάρχει θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις. Είχαμε και δεύτερη συνάντηση και περιμένουμε αίσια κατάληξη του θέματος. Μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Ο Κωσταντίνος έπαιξε στην ομάδα μας και στο παρελθόν. Στην ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε είχε πολλές θετικές παρουσίες. Τον πιστεύει πολύ ο προπονητής  μας και είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Είναι ένα εξαίσιος σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος».

Τι γίνεται με το θέμα Καρλάο: «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το σωματείο μας είναι απολυτά κατοχυρωμένο με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Την 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, αν δεν παρουσιαστεί ο ποδοσφαιριστής θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Από όσο  γνωρίζουμε η θέληση του ποδοσφαιριστή είναι να μη συνεχίσει. Σε τέτοια περίπτωση ο στόχος του σωματείου μας είναι να αποζημιωθεί οικονομικά. Περιμένουμε ακόμα λίγο να δούμε την επόμενη κίνηση του και να δούμε αν λύνεται το πρόβλημα του. Αν όχι θα κινηθούμε για να ικανοποιηθούμε οικονομικά».

Ποιοι είναι οι λόγοι που επικαλέστηκε: «Μας είπε ότι οι λόγοι είναι καθαρά οικογενειακοί. Έχει 3 παιδιά. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Αλλά υπάρχει συμβόλαιο στη μέση. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα κινηθούμε. Εμείς μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι είμαστε σωστοί απέναντι του. Προσπαθούσαμε συνεχώς να ήμασταν κοντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Ήμασταν συνεχώς σε επαφή μαζί του. Είναι ένα ποδοσφαιριστής μας έχει βοήθησε πολύ. Ειδικά τον Γενάρη που είχαμε βαθμολογικό πρόβλημα. Θέλουμε να συνεχίζει».

Για τον Τιάγκο: «Είναι πιο εύκολη η περίπτωση του Τιάγκο. Έχει συμβόλαιο κι αυτός. Δεν είχαμε κάτι. Είναι διακοπές. Δεν έχουμε ενημέρωση αν υπάρχει πρόβλημα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα των Βραζιλιάνων. Ελπίζουμε να παραμείνουν και οι δυο μαζί μας» .

Για τις υπόλοιπες εκκρεμότητες: «Έχουν κλείσει σιγά-σιγά οι συμφωνίες. Κούσουλος και Βεσελόφσκι συνεχίζουν. Αξιολογούνται καθημερινώς ποδοσφαιριστές. Μάκης Παπαϊωάννου και Σάββας  Πουρσαϊτίδης είναι καθημερινά στα γραφεία του σωματείου και σπαταλούν πολλές ώρες για αξιολόγηση ποδοσφαιριστών».
 

Δειτε Επισης

Διερευνά σκοπιμότητα για τον θάνατο της 77χρονης η Αστυνομία-«Εξασφαλίστηκε μαρτυρία από κάμερα»
Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη
Παρέμβαση ΠτΔ για αλλαγές κρεβατιού και αποχωρητήριων στο νοσοκομείο Τροόδους-«Ντρέπομαι που χρειάστηκε»
Επισκέψεις αρχηγών κρατών για στήριξη του σχέδιου Αμάλθεια ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η πληροφορία που οδήγησε στον οπλισμό σε τάφο και η... λίστα των τεκμηρίων-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Έθαψε ζωντανή τη σύζυγο της-Πώς ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας
Οδηγός λεωφορείου στον Ασπρόπυργο κατηγορείται πως βίασε 27χρονη και αφέθηκε ελεύθερος
Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που αγκαλιάζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή-«Ήμουν έτοιμη να φύγω...»
Καταδικάστηκε για βόμβα, πέρασε αστυνομικός και κόπηκε στο παρά πέντε-Δικαστική κατσάδα σε Αστυνομία
Μπούκαραν με όπλο σε οικία στον Μούτταλο, επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες και έκλεψαν χρηματικό ποσό